Maak een afspraak
Showroom

Welkom in onze showroom

De Badzaak showroom

Laat je inspireren

Laat je inspireren in de badkamer showroom van de Badzaak. Doe ideeën op terwijl je rondloopt. En kom erachter wat voor jou mogelijk is en wat bij jou past. In onze showroom in Harderwijk hebben wij diverse stijlen badkamers die je in veel verschillende badkameropstellingen kunt bezichtigen. Daarnaast staan wij klaar om onze ervaring en kennis met jou te delen om samen tot nieuwe inzichten te komen.

Neem een digitaal kijkje in onze showroom

Als je een nieuwe badkamer wilt, dan kun je, je uitermate goed oriënteren bij ons in de showroom. Niet alleen hebben wij vele badkamers voor je ontworpen om te bekijken, maar je kunt bij ons alles leren en zien over wandafwerkingen, sanitair, gebruiksgemak en het overal design van jouw badkamer.

Youri & Leonie in de showroom
Zelf alvast voorproeven

Kom langs in onze showroom

Je bent altijd van harte welkom om op bezoek te komen zonder afspraak. Dan kun je vast inspiratie op doen en rondkijken. Heb je al wensen en wil je graag een specialist spreken? Dan kun je het best een afspraak maken. Wij begeleiden je door de showroom, geven advies en vertellen over alle soorten sanitair en mogelijkheden voor jouw badkamer. Vervolgens kunnen we een 3D ontwerp maken. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Maak een afspraak