Maak een afspraak

Advies & ontwerp

Een persoonlijk advies tijdens uw afspraak!

"Na het maken van de afspraak gaan wij met u in gesprek. Tijdens het gesprek bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden in uw badkamer "

Youri

Een investering voor vele jaren

Een badkamer is een investering voor vele jaren en daarom begrijpen wij bij de Badzaak dat voor u alleen het allerbeste goed genoeg is. Onze adviseurs zijn er dan ook voor geschoold en in gespecialiseerd om u een perfect advies op maat te geven op basis van uw eigen ideeën en wensen, de adviseurs zijn continu op de hoogte van de laatste trends, noviteiten en technische ontwikkelingen op het gebied van badkamerproducten, tegelwerk en installatie.

De realisatie van uw nieuwe badkamer verzorgen wij graag geheel tot in de puntjes, wanneer dit tot uw wensen behoort.

Badkamerontwerp met fotorealistische beelden

Dankzij ons subliem ontwerp programma met unieke 3D-ontwerptechnieken kunnen wij u foto realistische concepten presenteren. U krijgt een gedetailleerd beeld van uw nieuwe droombadkamer. Op deze manier kunt u alvast een reëel beeld krijgen van uw toekomstige droombadkamer. Wij zijn niet gebonden aan standaardontwerpen, maar kunnen uw badkamer zodanig inrichten zodat het volledig aansluit op uw wensen en ideeën.

De presentatie van de tekeningen en de offerte

Graag plannen wij aan het eind van het eerste gesprek een tweede gesprek waarin wij met u de offerte en de tekeningen gaan doornemen, wij zorgen ervoor dat u minimaal een dag voor de tweede afspraak de offerte ontvangen heeft zodat u op uw eigen gemak de offerte vast kunt doornemen. Ook zullen we nogmaals bespreken in hoeverre het ontwerp en de offerte nog voldoen aan uw wensen, voor we overgaan tot de daadwerkelijke voorbereidingen voor de realisatie van uw nieuwe badkamer. 

Leonie van den Bosch - De Badzaak Harderwijk

Het vervolg na het bestellen van uw nieuwe badkamer

Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp en de bijbehorende offerte dan maakt onze projectleider Richard een afspraak om bij u thuis langs te komen. Tijdens het bezoek gaan we alles controleren en nemen wij de exacte afmetingen op en wordt ook de haalbaarheid van het ontwerp op het technische vlak gecontroleerd. Met deze gegevens controleren wij nogmaals het ontwerp en gaan dan over tot het bestellen van de materialen en het voorbereiden van de werkzaamheden.

Onze projectleider blijft tot het einde van de realisatie uw aanspreekpunt voor alle voorkomende werkzaamheden en ook de jaren na oplevering blijft hij voor u klaar staan wanneer u vragen heeft of er service werkzaamheden plaats moeten vinden. U heeft op deze manier alles wat nodig is voor een zorgeloze badkamer waar u jaren van kunt genieten onder één dak!

De oplevering

Als alle werkzaamheden afgerond zijn en uw badkamer in gebruik genomen kan worden dan komt onze projectleider uw badkamer opleveren. Tijdens deze oplevering vertellen wij alles wat u moet weten, hoe gaat bijvoorbeeld het onderhoud van uw nieuwe doucheafvoer, hoe gebruikt u de vloerverwarming en op welke manier kunt u het beste uw badkamer schoonmaken en schoonhouden. Uiteraard sluiten wij de oplevering af met een feestelijk tintje!

Na oplevering blijven wij jaren voor uw klaar staan, bij de Badzaak heeft u 5 jaar volledige garantie en ook na de vijf jaren blijven wij klaar staan om u ten alle tijden te kunnen laten genieten van uw nieuwe badkamer!

U gaat zelf de badkamer maken, hoe nu?

Wanneer u ervoor kiest om zelf de werkzaamheden van uw nieuwe badkamer te organiseren dan zorgen wij ervoor dat u of uw installateur tot in detail weet hoe het ontwerp in elkaar zit en wij zorgen er dan ook voor dat uw installateur beschikt over een compleet werkboek waarin alle benodigde informatie staat om uw badkamer conform ontwerp te transformeren naar uw droombadkamer.