Maak een afspraak

Over ons

We inspireren onze klanten vanaf de eerste afspraak
Youri de Vries - De Badzaak Harderwijk

'We zijn altijd opzoek naar het beste voor de klant van de meet af aan'

Youri de vries

Exclusief assortiment

"Het is onze ambitie om de klanten het beste van het beste aan te bieden, zowel in producten als in realisatie. De huidige markt vraagt daar ook écht om. De Badzaak wil uitstekende kwaliteit leveren. Wij kiezen met onze visie duidelijk voor hoge service en topkwaliteit, want op die manier kunnen wij ons onderscheiden."

Youri de Vries - De Badzaak Harderwijk

Onze missie

De Badzaak zich vooral richt op erkende A-merken. Alles tot in detail mooi afgewerkt. Het typeert de nauwkeurige werkwijze van het personeel van De Badzaak.

Het exclusieve assortiment is in Harderwijk en omgeving ook uniek. "Bij ons ben je budgettair misschien meer kwijt dan bij andere aanbieders, maar de consument krijgt daar ook echt service en kwaliteit voor terug. Men vindt het ook prettig om één contactpersoon te hebben tijdens de realisatie van een badkamer, toilet of nieuwe tegelvloer. Bij elk project is Richard de projectleider, zodat de klant bij vragen alleen met hem schakelt."

Vakidioot in positieve zin

"Ik ben eigenlijk een beetje een vakidioot en je moet doen wat je leuk vindt en dat doe ik. Het blij maken van klanten, dat maakt mij oprecht heel gelukkig." De nieuwste ontwikkelingen volgt zijn personeel ook op de voet. "Vorig jaar stuurde ik mijn collega voor twee dagen naar het Spaanse Valencia om een tegelfabriek te bezoeken. Ik ben mijn adviseur wel even kwijt, maar de ervaring en kennis die zij meenam uit Spanje is voor de zaak goud waard."

Vacature: Tegelzetter (1)

Allround Badkamer Monteur (1)

Ontmoet onze mensen

Youri de Vries

Adviseur

Dol op de nieuwste trends en altijd op zoek naar mooie moodboards op pinteres. ‍

Leonie van den Bosch

Adviseur

Richard Geurtsen

Projectleider