Maak een afspraak

Stel je complete badkamer samen met onze specialist

Maak je droombadkamer werkelijkheid
De Badzaak - klant aan het woord

Van droom tot badkamer

Bijzondere mozaïektegels, stijlvolle en strakke tegels, of juist een tegel met een reliëf voor een natuurlijke en robuuste uitstraling? Bij De Badzaak hebben we een ruim assortiment om een complete en luxe badkamer samen te stellen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en met die kennis helpen we je graag aan jouw droombadkamer.

Inspiratie voor een prachtige badkamer

In drie stappen jouw badkamer designen

We starten met een inspiratieronde. In onze showroom hebben we talloze verschillende stijlen en daar gaan we doorheen. Wat spreekt je aan, wat niet, wat zie je wel zitten, maar moet je zien in een tekening, etc. En wat zijn je specifieke eisen en wensen?

Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp. Dat doen we op basis van jouw/jullie input, maar uiteraard ook vanuit onze expertise. Vaak kunnen we een invalshoek vinden voor een totaal ander ontwerp waar je zelf nog niet aan had gedacht. En zo brengen we alles samen tot de derde stap: het perfecte ontwerp tot realisatie brengen.

Kom langs in
onze showroom

De Badzaak showroom

Exclusief assortiment van De Badzaak

Het is onze ambitie om klanten het beste van het beste te bieden. Niet alleen in producten, maar ook in service. Want in de huidige markt is daar ook echt behoefte aan. Wij gaan daarom voor het beste resultaat op de leukste manier. En dat betekent vaste contactpersonen en een persoonlijke benadering. Bij ons kun je erop rekenen dat je te allen tijde een professioneel advies krijgt, gebaseerd op jarenlange ervaring.

De Badzaak Showroom
De Badzaak heeft een prachtige collectie aan luxe kranen

Inspiratie vanaf de eerste afspraak

Het is onze missie om van iedere badkamer de mooiste kamer van het huis te maken. Een plek waar je je graag even terugtrekt en waar de tijd stilstaat. Waar je kunt genieten van een moment voor jezelf en helemaal tot rust komt. Dat gevoel van totale ontspanning? Dat gaan wij voor je creëren. De badkamer toveren we om tot een oase waar je al jaren van droomt. We maken een mix van de mooiste en beste materialen en het zal je verbazen wat we kunnen doen met kleur. Al nieuwsgierig?

Projecten & referenties

Deze twee families delen graag hun droombadkamer.

Laat jouw badkamer
ontwerpen door
professionals

Laat jouw badkamer ontwerpen door de Badzaak

Sanitair

Bij het inrichten van de badkamer hebben de meubels een enorme impact op de totale look en feel. Niet alleen qua uitstraling, maar vooral in de ervaring. We hebben daarom enkel producten van hoge kwaliteit. Denk aan een douche met infrarood licht, maar ook aquaclean toiletten en stoomcabines. Jouw badkamer wordt een ware wellness. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk hieronder een greep uit onze collecties.

Tegels

We werken alleen met de beste kwaliteit en dat betekent dat we graag samenwerken met een aantal merken. Een greep daarvan hebben we hieronder uitgelicht. In onze showroom kun je alles bekijken, voelen en ervaren. Daarnaast hebben we ook talloze staaltjes en lookbooks om je te laten zien hoe het er in een badkamer uit komt te zien. Van bijzondere stenen met een reliëf, tot tegels met een motief of opvallende vorm. We tonen het graag in onze showroom om de verschillende soorten te vergelijken.

90

Beoordelingen

9.1

Kwaliteit

9.3

Resultaat

9.2

Deskundigheid

9.7

Professionaliteit

De badzaak schowroom
Showroom Bezoeken

U bent welkom in onze showroom

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom, een vrijblijvend advies gesprek of een gratis 3D badkamerontwerp?