Vloertegels

Tegels vormen de basis van uw woning. Het is daarom van groot belang dat u een tegel kiest die bij u past. Tegels moeten lang mee gaan; duurzaamheid en sterkte zijn dan ook belangrijke eigenschappen.

Vloertegels zijn er in oneindig veel uitvoeringen. Denk aan verschillende formaten, patronen en kleuren. Bij de Badzaak vind u een grote variatie in vloertegels. De houtlook en betonlook-tegels, klassieke of juist moderne tegels, sober of kleurrijk, u vindt het in Harderwijk!

Basis
De vloertegel is de basis van uw huis in elke ruimte. Toch zullen de vloertegels er in elke ruimte weer ander uit zien. Dit komt door de lichtinval. Tegels bestaan uit verschillende kleurtinten en zullen daardoor bij elk ander licht er anders uitzien. Dit maakt dat elke tegelvloer uniek is!

Ruimte
Wist u dat door een grote tegel in een kleine ruimte te plaatsen een ruimte veel groter oogt? Doordat er minder voegen te zien zijn blijft de ruimte rustig een makkelijk schoon te houden. Ook de kleur van de voeg heeft daar veel invloed op. Met de juiste kleur voeg tussen de tegels geeft u de ruimte een nieuwe dimensie.

Vloertegels bij de Badzaak

Vloertegels bij de Badzaak

Vloertegels bij de Badzaak Vloertegels bij de Badzaak
Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak