Sphinx tegels

Sphinx biedt een uitgebreid assortiment moderne tegelconcepten voor zowel particuliere als projectmatige toepassingen. Hoogwaardige productkwaliteit en duurzaam design. De twee meest verkochte Sphinx-series zijn de Servaes en de Belvedere serie. U vindt deze vanzelfsprekend in onze showroom terug.

Tegels bij de Badzaak

Servaes
In de serene rust van de beroemde Sint Servaasbasiliek aan het Maastrichtse Vrijthof, pal tegenover het bourgondische uitgaansleven, ontmoette Sphinx Tegels haar inspiratie voor Servaes: een hoogwaardig tegelconcept waarbij strak, nieuw en geleefd werden verenigd in één tegel. Compleet met plinten, stroken en muretto’s voor toepassing in woonkamers, keukens en badkamers. Vanzelfsprekend zijn de tegels gerectificeerd (smalle voegen) en zijn de diverse formaten onderling modulair (met doorlopende voegen) met elkaar te combineren.

Servaes is verkrijgbaar in de uitvoeringen naturale (mat), grafico (verweerd gehamerd dessin) en lappato (half glans).
Formaten: 60x60 cm, 30x60 cm, 20x60 cm, 15x60 cm, 10x60 cm, 5x60 cm en 15x15 cm.

Belvedere
‘Urban Designed’ tegelconcept in 8 tijdloze kleuren, compleet met plinten, stroken, ingefreesde decoraties en luxe mozaïeken. Universeel toepasbaar in woonkamers, keukens en badkamers. buitenterras.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak