Wellness

Als u u badkamer echt compleet wilt benutten dan bent u op zoek naar net dat kleine beetje meer. U wilt uw badkamer veranderen in een waar kuuroord. Na een lange dag werken of na het sporten is er niets lekkerder dan het ontspannen van uw lichaam. 

Bij de Badzaak tonen wij u dat Wellness in uw badkamer kan bijdragen aan een gezonde levensstijl. Dit kan door te ontspannen in en stoomcabine of een whirlpool, maar het kan ook door uw lichaam juist te activeren voor de Sunshower. Onze adviseurs helpen u te zoeken naar de producten die voor u van toegevoegde waarde zijn.

StoomdoucheStoomcabines

Door veel mensen worden stoomcabines en sauna's in één adem genoemd. Nu dragen ze beide bij aan een gezonder lichaam, maar doen ze dit wel op hun eigen manier. Waar een sauna warm en droog is, is een stoomcabine juist iets minder warm en vochtig. Hierdoor richt een stoomcabine zich meer op luchtwegen waar een sauna de doorbloeding positief beïnvloedt. 

De vochtige en aangenaam warme lucht in de stoomcabine zorgt er voor dat uw luchtwegen gereinigd worden. Daarnaast wordt de natuurlijke vochtbalans van uw huid hersteld en worden de afvalstoffen door de geopende huid poriën afgevoerd waardoor de huid weer zacht en soepel wordt. Kom de stoomcabines bekijken en 'ruiken' in onze showroom!

Whirlpools


WhirlpoolZit u liever in bad? Dan is een goede manier van ontspanning het nemen van een goed bad. Maar wat is dat, een goed bad? Allereerst is het belangrijk dat u een bad uitzoekt waar u goed in past en waar u lekker in kunt liggen. Vervolgens is het belangrijk dat het badwater niet te koud, maar ook zeker niet te warm is. Een te warm bad zorgt er immers voor dat het bloed naar uw hoofd pompt omdat de warmte afgevoerd moet worden waardoor er weinig ontspanning overblijft. Ons advies: maak uw badwater ongeveer even warm als uw lichaam, 37 a 38 °C. Onder deze omstandigheden kan uw hoofd rusten en zal uw huid de vochtbalans weer op peil brengen. Ook het kraakbeen tussen uw gewrichten kan zich weer herstellen.

Wilt u nog meer uit uw bad halen? Dan is het misschien een idee om uw water te laten bewegen? Dit kan door een whirlpoolsysteem in te bouwen. Activerende water-jets kunnen uw lichaam masseren zodat spieren kunnen ontspannen. Daarnaast activeert het bewegende water het aanmaken van het stofje endorfine. Dit stofje werkt pijnstillend en geven een gelukkig gevoel.

In de showroom hebben wij veel werkende whirlpools. Wij tonen u de verschillende mogelijkheden en kijken samen met u welke systeem voor u het meest geschikt is!

Sunshower

Heeft u last van stijve spieren en gewrichten, of bent u op zoek naar een gezond bruin kleurtje? Dan is de Sunshower iets voor u! De Sunshower hangt in uw doucheruimte en beschikt over infraroodlampen die uw lichaam verwarmen. Deze infraroodstralen dringen door tot onder uw huid waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast werkt de straling verlichtend bij spierpijn, rug- en nekklachten. 

De Sunshower is ook uit te voeren met uv-lampen. Hierdoor heeft u uw traditionele zonnebank onder de douche. Deze manier van zonnen is daarnaast nog gezonder en veiliger ook! Uw lichaam neemt naast het gezonde kleurtje ook vitamine D op waardoor uw botten sterker worden. Meer informatie? Kom naar de showroom waar wij u de Sunshower kunnen demonstreren.

Sunshower

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak