de Badzaak

Lorentzstraat 15
3846 AV Harderwijk
0341-784001

Referenties

Wij kunnen u veel over onszelf vertellen, maar wat u echt wilt weten is wat wij kunnen! Daarom tonen wij u een greep uit de door ons opgeleverde projecten. Wij zijn trots op het werk dat door onze loodgieters en tegelzetters geleverd wordt, trots op de materialen die wij u mogen leveren en bovenal trots op het de tevreden klanten die wij hebben mogen helpen!

Wij bieden u een kijkje bij de mensen thuis. Deze mensen hebben ons toestemming verleend om deze afbeeldingen te gebruiken. Het is daarom niet toegestaan deze afbeeldingen voor eigen gebruik over te nemen. Uit privacyoverwegingen zijn de persoonlijke gegevens van onze klanten niet vermeld. Door op de link te klikken krijgt u meer van het project te zien. Wilt u nog meer informatie over een project? Neem dan contact met ons op.

Badkamer Harderwijk

Wij hebben een schitterende badkamer mogen realiseren voor deze familie uit Harderwijk. Kenmerkend voor deze badkamer is de ruime opzet. Het vrij geplaatste bad, de open doucheruimte, de brede nissen, de grote tegels, alle onderdelen van deze badkamer dragen bij aan het creëren van de ruimte. 

Wat u ook gelijk zal opvallen is de warme en natuurlijke sfeer in deze badkamer. De natuurlijke tegelstroken op het bad en in de nissen aangevuld met de warme kleur wand en vloertegels maken deze badkamer tot een prachtig plaatje! Laat u inspireren!

Klik hier voor meer afbeeldingen


Badkamer Dronten

Voor een familie in Dronten hebben wij deze prachtige badkamer mogen maken. In deze badkamer hebben we de ruimte optimaal gebruikt. Hierdoor hebben we een ruime douche en veel opbergruimte kunnen creëren.

Daarnaast maken de tegels van Mosa deze badkamer tot een unieke badkamer! Laat u inspireren!

Klik hier voor meer afbeeldingen


badkamer-totaalbeeld

Badkamer Harderwijk

Voor een familie in Harderwijk hebben wij deze sfeervolle badkamer mogen maken. Door de kleuren goed op elkaar af te stemmen is er een sfeervol geheel ontstaan.

Klik hier voor meer afbeeldingen


toilet-renovatie-2

Toiletruimte Zeewolde

Voor een familie in Zeewolde hebben wij een frisse, nieuwe toiletruimte mogen maken. Hierbij is zelfs het plafond niet over het hoofd gezien!

Klik hier voor meer afbeeldingen


preview-lelystad

Badkamer Lelystad

Deze prachtige badkamer hebben we in Lelystad mogen realiseren. De marmerlooktegels zijn dé badkamertrend van 2018.

Klik hier voor meer afbeeldingen


preview-dronten

Badkamer Dronten

Deze prachtige badkamer hebben we in Dronten mogen realiseren. Het ruime badkamermeubel staat centraal!

Klik hier voor meer afbeeldingen

 

Op deze pagina vindt u een kleine selectie van de door ons gemaakte badkamers. Op onze facebookpagina vindt u nog veel meer afbeeldingen. Door onze pagina een like te geven blijft u daarnaast ook nog op de hoogte van de nieuwste badkamers!

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak