Moderne badkamers

WastafelkraanEen trend in badkamerwereld is de moderne badkamer. Maar wat is dat nou eigenlijk, een moderne badkamer?

De moderne badkamers bestaan vaak uit neutrale kleuren en zijn strak ingericht zodat de badkamers tijdloos zijn. Hierdoor is de kans groter dat u ook over 15 jaar nog veel plezier van uw badkamer kunt hebben. Wij merken dat steeds meer mensen kiezen voor het strakke lijnenspel, de ruime opzet en de spannende materiaal-combinaties. Wie houdt er dan ook niet van een mooie glazen inloopdouche? Een moderne badkamer kan tegenwoordig ook uitgevoerd worden met een meubel in een strakke houtkleur. Hier ontmoet het moderne het landelijke een klein beetje. wat altijd belangrijk blijft is de ruimtelijke indeling!

Wij hebben geprobeerd naar u te luisteren en hebben de moderne badkamers die u mooi vindt opgenomen in onze showroom in Harderwijk. Bezoek onze showroom in en bekijk onze ruime collectie aan moderne badkamers en laat u adviseren over de mogelijkheden bij u thuis!

Meer inspiratie nodig?

De moderne badkamers die u onder andere in onze showroom kunt vinden ziet u hieronder. Kom deze en nog veel meer badkamers bekijken in onze showroom in Harderwijk!


Moderne Badkamer 1

Er zijn drie woorden die in een moderne gezins-badkamer centraal staan namelijk: ruimtelijk, praktisch en ontspannend.

Ruimtelijk:  Door één wand een kleur te geven en de rest wit te houden ontstaat er een ruimtelijk gevoel. Door een muur te plaatsen creëer je privé gebieden maar ook ruimte. Achter het muurtje kunt u douche maar in de muur kunt u ook uw reservoir kwijt en of leuke nisjes voor u shampoo flesjes.

Praktisch: Door het gebruik van grote tegels vergemakkelijk je het onderhoud, Ook de glas deuren zijn tegenwoordig makkelijker schoon te maken. Dit komt door een beschermlaag die op het glas gebrand wordt.  Vraag ook hiernaar bij 1 van onze adviseurs.  Daarnaast heeft u ook veel opberg ruimte in de ruimte lades van het meubel en de grote Spiegelkast. Heeft u nog meer opberg ruimte nodig kunt u er altijd aan denken het meubel te combineren met een hoge of half hoge kast.

Ontspanning: Na een drukke dag is ontspanning ook erg belangrijk, Het douchesysteem van Hansgrohe met een douchekop van 360cm breed kunt u hier Royaal, veilig en verfrissend of juist hartverwarmend douche. ook kunt u helemaal tot rust komen in het Villeroy en boch bad met whirlpool systeem. Met de vele opties kunt u een systeem helemaal naar wens afstemmen.

Is u badkamer minder groot? Geen probleem. Met wat kleine aanpassingen maken onze Adviseurs samen met u uw unieke familie Badkamer. 

Tip: De kleine foto's worden groot weergeven als u ze aanwijst. Kijkt u op uw telefoon? Kantel dan uw scherm om de foto's groter te kunnen zien!


Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak