Landelijke badkamers

Niet meer alleen het strak moderne krijgt de aandacht, ook een voor velen tot op heden nog onbekende landelijke stijl maakt zijn opwachting. De landelijke stijl omvat alles wat niet oud genoeg is om antiek te zijn maar wat zeker wel het een en ander te lijden heeft gehad. 

Door te werken met natuurlijke kleuren en materialen wordt u badkamer een rustige en warme ruimte. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor romantische eiken wastafelmeubels met wastafels van donker natuursteen. 

Meer inspiratie nodig?

De landelijke badkamers die u onder andere in onze showroom kunt vinden ziet u hieronder. Kom deze en nog veel meer badkamers bekijken in onze showroom in Harderwijk!


Landelijke Badkamer 1

Droombadkamers... Samensmelten van bad- en slaapkamer...

Bij de Badzaak tonen wij u een landelijke droombadkamer die ontstaan is uit een samensmelting van de badkamer en de slaapkamer. De bad-/slaapkamer die u in onze showroom vindt creëert ruimte voor harmonieus samenzijn zonder de privacy in de badkamer aan te tasten. De weggewerkte douche en toilet met bidet bieden gewenste privacy terwijl het imposante bad van Villeroy & Boch een prachtig pronkstuk in de slaapkamer is!

De ovale vormen van het sanitair zijn het toonbeeld van harmonie en rust. Ook het perfect op het badkamer sanitair afgestemde badkamermeubilair laten uw badkamer nog behaaglijker en modern-landelijk overkomen. Het gebogen front en de ovale vorm van de wastafelbladen harmoniëren perfect met de waskommen. Ook het natuurlijke karakter van de badkamerinrichting wordt benadrukt door materialen als houtfineer in de Pure Oak kleur. Daarnaast vormt het keramische parket de perfecte basis voor deze badkamer!

De kranen geven een moderne uitstraling van de natuur weer. Ieder element heeft zijn eigen charme. Dat geeft een persoonlijke badkamer zijn unieke karakter. Alles harmonieert met de hoogwaardige producten en het veelzijdige design.

Bent u benieuwd of dit ook bij u kan? Wees welkom in onze mooie showroom!

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak