Badkameradvies

Bij de Badzaak in Harderwijk weten we hoe lastig is om de juiste badkamer samen te stellen. Als u op zoek gaat naar een nieuwe badkamer komen er vele vragen bij kijken. Hoeveel ruimte heeft u nou echt te besteden? Welke kleuren passen bij u? In bad of toch liever een grote douche?

Badkamer stappenplan

Speciaal voor u hebben we een stappenplan samengesteld die we samen met u doorlopen. Wij nemen u aan de hand en geven u het beste advies voor de perfecte badkamer!

Badkamer magazine

Stap 1: Inspireren

Stap 1 bij uw zoektocht naar een nieuwe badkamer is inspiratie. Dit is een zeer leuke stap, maar ook lastig aangezien er tegewoordig zoveel mogelijk is voor badkamer. U hoeft nog niet na te denken over specifieke sanitair producten, maar wel over de stijl en sfeer. Wenst u meer een moderne badkamer, landelijk of juist heel iets anders?

Op onze website proberen wij u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen en ziet u ook diverse badkameropstellingen en sanitair producten. Ook adviseren wij u in woonmagazines te bladeren en woonprogramma's te kijken om u te laten inspireren door de verschillende badkamer stijlen. 

Verder is het uiteraard belangrijk om badkamers te zien! Dit kunt u doen bij familie of vrienden of in onze showroom. In onze showroom ontvang u tevens ook ons inspiratie magazine. 

Ontwerpen

Stap 2: Informeren & ontwerpen

Als u genoeg inspiratie heeft opgedaan en u weet in welke sfeer u uw nieuwe badkamer wenst, dan gaan wij met u om de tafel en ontwerpen uw badkamer met ons 3D-tekenprogramma.

Met een badkamerontwerp zijn de eerste contouren van uw droombadkamer snel zichtbaar.
Een goed badkamer ontwerp is zeer belangrijk om zo de ruimte van uw badkamer en de daarbij behorende mogelijkheden te bekijken.

Daarnaast komt de ruimte er in een 3D-tekening gelijk realistisch uit te zien zodat we ook al kunnen gaan kijken
naar kleurstellingen, type sanitair en eventueel zaken waar u zelf nog niet over nagedacht heeft.

Wij raden u wel altijd aan om vooraf een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen!

Sanitair

Stap 3: Controleren en selecteren

Aan de hand van het badkamerontwerp en uw stijl en sfeer wensen gaan we op zoek naar passende sanitair producten. We weten welke maten we gaan gebruiken vanuit het 3D ontwerp.

In deze fase is het belangrijk dat we uw huidige situatie volledig kennen zodat we tijdens het bouwen niet voor verrassingen komen te staan. Met name bij het verbouwen in bestaande woningen zijn wij zeer geïnteresseerd in de staat van de huidige wanden en vloer, de bestaande leidingen en de bestaande watervoorziening.

Eventueel komen wij bij u thuis om uw huidige badkamer te bekijken. Met de kennis die wij hier opdoen kunnen wij gelijk de montagekosten berekenen. Op deze manier ontstaat er een totaalpakket dat echt specifiek voor uw badkamer is opgesteld.

Badkamer realiseren

Stap 4: Realiseren van uw badkamer

U badkamer ontwerp is helemaal klaar en de sanitair producten zijn geselecteerd. Nu kunnen we de badkamer gaan realiseren. Onze tegelzetters en loodgieters gaan er samen zorg voor dragen dat u een droombadkamer krijgt.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk badkamers. Met uiterste nauwkeurigheid en vol overgave storten zij zich op uw project. Hierbij gebruiken ze alleen de beste materialen zodat bijvoorbeeld uw tegels over 25 jaar nog steeds aan de wand blijven zitten!

Badkamer

Stap 5: Profiteren

Uw badkamer is klaar, precies zoals afgesproken. U kunt genieten van uw eigen nieuwe badkamer. U kunt nu op zoek naar de juiste accessoires, de blauwe of de rode handdoeken, zeeppompje, afvalemmer en zo verder.

Verder vinden wij het belangrijk dat u ons ook na aanschaf van uw badkamer weet te vinden met uw vragen. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor u. Of dit nou technische vragen zijn of dat u benieuwd bent naar de beste manier van schoonmaken.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak