Tegelvloeren

Bij De Badzaak kunt u terecht voor prachtige tegelvloeren. Ze zijn in vele maten en kleuren te verkrijgen. Ieder type vloer heeft zijn eigen voordelen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en wij hebben een uigebreid assortiment tegelvloeren. In verschillende soorten en maten zijn ze beschikbaar. Daarnaast hebben wij vloertegels voor iedere ruimte in huis.

De Badzaak laat u absoluut het grootste en mooiste aanbod tegelvloeren zien in Harderwijk en omstreken! Voor uw woonkamer, keuken, hal, werk- of slaapkamer; De Badzaak heeft er de ideale vloertegel voor. Natuurlijk leggen we voor u ook de bijbehorende vloerverwarming aan, zodat u verzekerd bent van een prachtige en comfortabele nieuwe vloer.

Tegelvloeren met uitstraling

Tegelvloeren zijn er in vele soorten en maten. Bij De Badzaak kunt u terecht voor vrijwel alle tegels. In grote lijnen kunt u een onderscheid maken tussen keramische en natuursteen tegels. Beide soorten hebben een heel bepalende rol in de sfeer die u ermee in de ruimte creëert. Het schoonhouden van uw tegelvloer is praktisch gezien erg eenvoudig. Ook over het onderhoud van uw (natuursteen) vloer kunnen onze adviseurs u alles vertellen.

Tegelvloeren zijn geschikt om in de woonkamers, badkamers en keuken te plaatsen. Vloertegels hebben namelijk duurzame eigenschappen, waardoor ze krasbestendig en bestand tegen water en vocht zijn. Met vloertegels kan elke vloer een eigentijdse en unieke uitstraling krijgen, waarbij de beschikbare tegelvloeren van verschillende materialen kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan natuurstenen, tegelvloeren of aan marmeren tegels.

De mogelijkheden voor het leggen van tegels is zeer gevarieerd. Een tegelvloer kan gelegd worden met kleine tegels of met grote tegels. Vanzelfsprekend zijn er ook nog tal van tegels beschikbaar met een middenformaat. De vorm van de tegels is medebepalend voor de uitstraling van tegelvloeren. Wij hebben niet alleen vierkante vloertegels, maar ook rechtighoekige en zelfs zeshoekige of driehoekige tegels. Voor het leggen van tegelvloeren is het raadzaam om rekening te houden met het gewenste motief of patroon. Er is veel mogelijk, want tegelvloeren kunnen op verschillende mooie manieren worden afgewerkt met decoratieve randen.

Badkamer Lelystad door De Badzaak
Badkamer Lelystad door De Badzaak

Natuursteen

Natuursteen wordt al heel wat jaren gebruikt als bouwmateriaal. Dat is niet zomaar! Om die reden hebben wij ook vloertegels van natuursteen. Met de verschillende materialen kunt u allerlei verschillende stijlen creëren. Wanneer u kiest voor natuursteen vloertegels, dan bent u altijd verzekerd van een warme uitstraling. Veel is mogelijk met natuursteen; van strak tot modern tot landelijk of klassiek.

Keramische tegels

Keramische tegels moeten zowel functioneel als decoratief zijn. Buiten het feit dat ze krasbestendig, maatvast en onderhoudsvrij zijn, zijn ze ook heel mooi om te zien.  Keramische tegels zijn tegels die zijn gemaakt van keramiek. Keramiek bestaat voornamelijk uit klei en zand. In feite is het eigenlijk niet meer dan gebakken laagjes klei. De tegels zijn vaak onderhoudsvriendelijker dan natuursteen, sterk en hebben een enorm lage vochtopname. 

Wilt u advies hebben over vloertegels? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak

Badkamer Lelystad door De Badzaak
Badkamer Lelystad door De Badzaak
Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak