de Badzaak

Lorentzstraat 15
3846 AV Harderwijk
0341-745790

Over de Badzaak Badkamers & Zo

Onze nieuwe badkamer showroom de Badzaak Badkamers & Zo is gevestigd in Harderwijk. U kunt bij ons terecht voor alle soorten sanitair, tegels en alles voor uw badkamer. Laat u inspireren in onze gloednieuwe showroom en ontvang het beste advies van onze badkamer adviseurs.

Bezoek onze showroom in Harderwijk

U kunt op onze website al veel zien en lezen over badkamers, ons assortiment en onze werkwijze. Toch is het begrijpelijk dat u producten een keer hebt willen zien, en misschien zelfs proberen, voordat u deze aanschaft. U weet immers pas of een bad groot genoeg is als u een keer in het (lege) bad gelegen heeft. Onze showroom in Harderwijk toont u diverse soorten badkameropstellingen voor elk budget. Zoekt u een moderne badkamer, klassieke badkamer of juist een luxe wellness badkamer? Bij de Badzaak kunnen we ze u allemaal tonen!

Wat maakt ons uniek?

✓ Unieke showroom met de nieuwste trends;
✓ Dealer Venis tegelmerk;
✓ Gratis parkeren voor de deur;
✓ Koffie staat altijd klaar;
✓ Eigen montage team met specialisten;
✓ Montage in eigen beheer door klant mogelijk, wij leveren op maat en verzorgen uw technische tekeningen;
✓ Breed assortiment woonvloertegels en leveren en installeren cv vloerverwarming;
✓ Bij ons is het gezellig;
 Binnen 2 werkdagen ontvangt u de gespecificeerde offerte.

Maak een afspraak met een adviseur

U kunt nu online een vrijblijvende afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Wij begeleiden u door de showroom, geven u advies over alle soorten sanitair en mogelijkheden voor uw badkamer en als u wenst ontwerpen wij uw nieuwe badkamer op maat met ons 3D ontwerp programma. U bent natuurlijk ook altijd welkom om inspiratie op te doen!

Maak een afspraak

Online Showroom

Om u een idee te geven van wat u kunt verwachten in onze showroom kunt u hieronder al een klein beetje binnenkijken. Om onze showroom up-to-date te houden blijven wij vernieuwen. Wij kunnen daarom niet garanderen dat alle producten op de afbeeldingen nog in de showroom terug te vinden zijn. Daarnaast vindt u in de showroom nog veel meer badkamers, badmeubelen, toiletopstellingen en tegels die niet in onderstaande foto-serie zijn opgenomen. Kortom, reden genoeg om langs te komen!

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak